It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Tři základní chyby při výběru relaxačních a kojících polštářů.

Tři základní chyby při výběru relaxačních a kojících polštářů.

Tři základní chyby při výběru relaxačních a kojících polštářů.

A je to jisté! Potvrdil Vám gynekolog, že jste opravdu těhotná a čekáte miminko? Nebo se vám miminko již narodilo a zjišťujete, že kojení nejde zas tak snadno jak jste si mysleli? Anebo jste po operaci a nevíte jak si lehnout, bolí vás celý člověk od zad až po kotníky?? Tak to potřebujete relaxační, kojicí, těhotenský polštář.

Že nevíte co to je?? Všechny tyto problémy řeší jeden multifunkční polštář Matýsek.

Kde se tedy dělají nejčastější chyby při výběru polštáře?

  • Malý polštář, proč všichni říkají, že je velký?
  • Výplň a tvar polštáře
  • Nekupujte polštář z bazaru nebo od kamarádky, je to jak kupovat použité spodní prádlo

Jak to tedy je s tou velikostí?

Multifunkční polštáře se měří ve tvaru, který mají daný střihem, to znamená, pokud má polštářek tvar písmene U, měří se po vnějším obvodu ve tvaru písmene U. Ne že polštářek narovnám a změřím.
Proto polštáře, který měří 170 – 190 cm jsou poměrně malé a slouží výhradně ke kojení, tam jsou dostačující, nebo pro drobné ženy a muže.
Pokud si chcete „pohovět“ v těhotenství, při bolestech zad, kyčlí nebo potřebujete podporu pro dlouhodobě ležící pacienty, volte větší kojicí polštář, určitě s délkou přes 200 cm.

Výplň a tvar polštáře

je velice důležitý parametr, jelikož se v poslední době rozmáhá plnění vším možným (molitanová drť, neatestované EPS kuličky, střiže,….), věnujte velikou pozornost tomu, čím je polštářek naplněný. Nekvalitní výplň může způsobit zdravotní problémy Vám i celé rodině.
Pohankové slupky jsou sice bio, ale zvažte zda chcete tahat cca 4 kg polštář?

Nekupujte polštářek z bazaru.

Polštář je velice osobní pomůcka, leží na něm maminka v těhotenství, kojíte na něm své miminko, necháváte v něm odpočívat své děti i tatínky. Koupí polštáře „z druhé ruky“ riskujete, že se Vašemu miminku na polštáři nebude líbit. Těhotné ženy i miminka jsou velice citlivé a i když polštářek vyperete, stále v něm bude „cítit“ miminko, které na polštáři leželo jako první. Pak se stává, že jsou děti při kojení neklidné a nechtějí být na polštáři kojené. Je to jednoduché, prostě cítí, že polštářek není jeho, že na něm neležela jeho maminka a proto je neklidné. Polštář se používá i k uklidnění miminka a to tak, že je jednoduše dáte dítěti do postýlky nebo jako ohrádku, to ale nedělejte, jestli vaše miminko necítí z polštáře pouze Vás nebo člena Vaší rodiny.

Pochopili jste, jak je důležité věnovat velkou pozornost tomu, co je kolem Vás a Vašeho miminka?

Dávejte pozor co sobě a svému miminku kupujete a ušetříte čas, peníze i své zdraví.