It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Relaxační, těhotenský polštář se může hodit i tatínkovi!

Relaxační, těhotenský polštář se může hodit i tatínkovi!

Relaxační, těhotenský polštář se může hodit i tatínkovi!

Maminko, čekáte miminko?

Těhotenský a kojicí polštář Matýsek se Vám bude hodit, ať už budete kojit, nebo ne. Praktické polštáře patří mezi oblíbené relaxační a polohovací pomůcky nejen v době těhotenství a kojení. A využije je také tatínek.  

Těhotenství v pohodě aneb s Matýskem v posteli:
Především v posledním trimestru těhotenství jen těžko hledáme polohu pro pohodlný spánek. Šikovný těhotenský polštář Matýsek pomáhá usínat maminkám již od 2. trimestru. Stačí se k němu přitulit, podložit si jím rostoucí bříško a sladké sny už přijdou samy. Matýsek Vám samozřejmě bude rád dělat společnost také během relaxace na gauči nebo při sezení v křesle. Bojíte se, aby tatínek na Matýska nežárlil? Nemusíte. Když ho rozbolí záda, anebo si bude chtít pohovit, rád si od Vás polštářek půjčí.         

Komfort nejen při kojení:
Jakmile vytoužené miminko konečně přijde na svět, Matýskova pracovní náplň začne být ještě pestřejší. Polštář totiž umožňuje pohodlné kojení ve všech polohách. Velikost Maxi je ideální kojící polštář i pro dvojčata. Kojící polštář pomáhá předcházet bolestem páteře, ztuhlé šíji, ale i zatvrdlinám v prsou. Ocení ho také maminky po císařském řezu a operacích břicha, případně jiných operacích, kdy rekonvalescence vylučuje normální sezení. Ostatně, když na to přijde, polštářkem si můžete podložit i nohu po operaci kyčle.            

Opora pro celou rodinu:
Kojící polštář představuje vhodnou relaxační pomůcku také pro samotné miminko. V jeho obklopení připomínajícím chráněné prostředí matčina bříška se bude cítit v bezpečí. Když se miminko začne krmit lžičkou, což bývá kolem 4. až 6. měsíce, kdy ještě neumí samo sedět, Matýsek mu zajistí oporu a tím i dostatek pohodlí při jídle. Pohodu při krmení zajistí nejen miminku, ale také krmící osobě. Mamince, babičce, anebo tatínkovi.        

Krásný design a česká kvalita:
Oblíbený kojící polštář může mít mnoho barevných provedení i výplní, jako jsou především EPS kuličky nebo PES duté vlákno, a již brzy bude k dostání také novinka – pohanková výplň se špaldovými slupkami. Všechny použité materiály jsou atestované pro děti od narození. Výrobcem je česká firma, která patří mezi držitele známky česká a zaručená kvalita. Kojící polštáře pořídíte z pohodlí svého domova prostřednictvím e-shopu www.tehotenskypolstar.cz. Co při nákupu dále oceníte, to je dobrá cena.   
    
Vše do postýlek:     
V internetovém obchodě Tehotenskypolstar.cz najdete nejen kojící polštáře vysoké kvality, ale také sady do postýlek, pelíšky pro miminka.... 

Náš tip: Krásně barevná šestidílná sada do postýlky v designu Žirafa nebo Dalmatin.