It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Kojicí polštář Matýsek, jak vlastně vzniká?

Kojicí polštář Matýsek, jak vlastně vzniká?

Kojicí polštář Matýsek, jak vlastně vzniká?

Na vaši žádost, jsme se pustili do tohoto článku.
Velice Vás zajímá, jak naše výrobky vznikají, a zda opravdu vše vyrábíme sami.
Ano, vše co prodáváme, v našich e-shopech opravdu sami vyrábíme, a snažíme se mít vše skladem, abychom zboží odesílali do 24 hodin. Chápeme, že pokud se Vám narodilo miminko a kojení nejde zrovna, tak jak jste si představovali, tak prostě chcete polštářek pokud možno okamžitě.

Než polštářek začneme šít, musíme sehnat kvalitní materiál:

  • sehnat kvalitní a hlavně atestovaný materiál pro děti do tří let, začíná být čím dál větší dřina. Bohužel se sem začalo dovážet velké množství nekvalitního materiálu, z kterého nechceme vyrábět. Nakonec se nám podařilo sehnat českého výrobce materiálu, který nám vyjde s našimi požadavky maximálně vstříc, a my můžeme vyrábět výrobky vysoké kvality.

Nastříhání a ušití polštářů:

  • Polštáře se stříhají pilou, možná vás překvapí, že ne nůžkami, ale na větší množství materiálu se používá krejčovská pila, která vše zvládne velice přesně rozřezat a připravit na šití. Pak už vše převezme jedna z našich šikovných švadlen a polštářek ušije.

Plnění polštářů:

  • naše polštáře jsme velice dlouho plnili ručně, byla to dost náročná práce a málo kdo se ji naučil. Od roku 2013 máme k dispozici nejmodernější plnicí stroj, který polštáře plní velice přesně a pravidelně.


No a pak už stačí pouze vše dát dohromady, povléci naplněný polštář potahem a krásně zabalit.
Tak aby se Vám i vašim dětem líbil a byli jste maximálně spokojení.

Pokud máte nějaké dotazy, velice rádi je zodpovíme, napište nám je prosím do diskuze pod článkem. Děkujeme