It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • 25. týden těhotenství

25. týden těhotenství

25. týden těhotenství

Maminka

Díky hormonálním změnám máte nyní více vlasů, bohatší hřívu a delší, pevnější nehty, stejně jako vašemu miminku nyní rostou vlásky. Bohatší vlasy jsou způsobené nevypadáváním vlasů, jako před otěhotněním, proto po porodu, vlasy které přirozeně měli již vypadnout v průběhu, vypadají až potom. Vaše chůze a veškerý pohyb se vám nyní může zdát těžkopádný, nebo kolébavý. Pokračujte ve cvičení, pokud vám to tělo dovolí. Nikdy byste neměla cvičit, pokud se necítíte dobře, nebo jste příliš unavená. Neležte a nespěte na zádech, je lepší spát na boku a to i pro pohodlí vašeho miminka. Nesportujte kontaktně, pečujte o bezpečí vašeho nenarozeného miminka. Pijte dostatečné množství tekutin. Už máte vymyšlené jméno pro miminko? Pokud ne, je nejvyšší čas začít nad ním uvažovat :)

Miminko

Krásně roste a prosívá, jeho váha se pohybuje kolem 700gramů a délka miminka od hlavy k patě je kolem 34 cm. Jeho tělíčko už se začíná pomalu zakulacovat a na hlavě má větší množství vlásků.