It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • 22. týden těhotenství

22. týden těhotenství

22. týden těhotenství

Maminka

Vaše bříško přitahuje pozornost mužů i žen. Vaše přítelkyně budou prahnout po pohlazení vašeho bříška, ale pokud vám tyto projevy jsou nepříjemné, upozorněte je na to. Pochopí to, pokud se na to vy sama necítíte, je důležité, aby vy jste byla v pořádku. Nesrovnávejte své bříško s jinými maminkami, každé bříško roste jinou rychlostí. Nedejte na řeči vašeho okolí, vaše bříško je unikátní a tak ho musíte brát, je takové, jaké je a jaké má být, nenechte se odradit, když vám někdo řekne, že je příliš malé, nebo naopak moc velké. Pokud chodíte na pravidelné kontroly k lékaři a víte, že je vše v pořádku, nemusíte mít žádné obavy a okolí nechte, ať si říká, co chce.

Pokud se vám v tomto období na prsou a bříšku začnou objevovat strie – malé jizvičky, které vznikají z důvodu zvětšování těchto oblastí, mají je i muži, takže buďte v klidu, není to nic špatného, můžete si místa masírovat oleji, nebo tělovými mléky, pomáhají k pružnosti kůže.

Ke změně v těhotenství dochází u celého vašeho těla. Těhotenství může mít vliv na vlasy, větší nebo menší objem, vypadávání, neposlušné vlasy jsou také jeden z možných úkazů, navštivte kadeřníka, nechte si vlasy prostříhat, nebo změňte účes, prospěje vám to i psychicky. Není doporučeno vlasy barvit, nebo dávat trvalou. Jeden z faktorů je chemie v přípravcích, druhý může nastat, že se proces nezdaří.

V důsledku hormonů v těle, konkrétně hormonů, které jsou známé jako androgeny, vám můžou začít růst chloupky po těle na místech, kde vám to může být i nepříjemné, jako je třeba brada, horní ret, tváře, nebo čelisti. Také se může zvýšit hojnost porostu v podpaží, na zádech, nohách a na bříšku. Bezpečné a účinné způsoby, jak se těchto nepříjemných chloupků zbavit je epilace, nebo depilace.

Mohou vám také ztmavnout bradavky, případně porostou rychleji nehty a vlasy. Z důvodu uvolňování vazů se vám může zvětšit i chodidlo, proto počítejte s větší, pohodlnou obuví. Toto může být i trvalé.

Miminko

Váží téměř půl kila a začíná vypadat jako miniatura novorozence. Jeho obličejové rysy jsou zřetelnější, v dásních začínají růst zoubky a oči má otevřené, v tuto chvíli ale duhovky miminka stále nemají pigment pro určení barvy. Tělo má pokryté jemnými chloupky a jeho kůže má hluboké vrásky, ty zůstanou do té doby, než mu je plně vyplní tuk.