It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Narodilo se Vám miminko a pořád pláče? Víme co s tím.

Narodilo se Vám miminko a pořád pláče? Víme co s tím.

Narodilo se Vám miminko a pořád pláče? Víme co s tím.

Pelíšek pro miminko, je unikátní „vak“ pro miminka, děti i dospělé.

Kdy pelíšek využijete?
Škála využití je opravdu široká například:

Narodilo se vám miminko předčasně?

Pelíšek pro miminka slouží jako umělá děloha.

Nedonošené děti jsou velice neklidné a nemají rády velký prostor kolem sebe, proto je pelíšek ideální pro tyto děti. Nahrazuje jim teploučko a pohodlí, které měli mít v maminčině bříšku. Pelíšek je velice bezpečný díky odepínacímu pásku, který zabrání aby miminko z pelíšku spadlo. Nedo

nošené děti můžete nechávat v pelíšku i delší dobu, aby si odpočinuly a nabrali dostatek síly.

Pro všechny miminka je pelíšek dokonalý v tom, že je příjemný, teploučký a miminko se cítí bezpečně.

Větší bezpečí pro miminko:

Unikátní bezpečností pás zabrání, aby miminko spadlo z relaxačního vaku, pás se zapíná na druky a je možné jej připnou nebo odepnout dle potřeby.

Výplň pelíšku:

Pelíšek je plněný EPS kuličkami „mikroperly“, které jemně masírují tělíčko miminka a zajišťují teplo a pohodlí vašeho miminka.
Vnitřní část pelíšku „sypek“ má všitý dvojitý, chráněný zip, kterým můžete EPS kuličky přidávat nebo ubírat dle vlastní potřeby.

Vnější potah pelíšku:

Potah je snímatelný, zapínání na zip, 100% bavna nebo příjemný a hřejivý fleece.Vše se dá vyprat v automatické pračce na 40°C.

Využití pro celou rodinu:

Starší děti jej využijí při odpočinku, čtení knížek, hraní,…. Pelíšek slouží i jako sedací vak, nosnost 60 kg.

Vše vyrábíme z atestovaných materiálů, vhodných pro děti do tří let. Jsme držiteli známky česká a zaručená kvalita. Pelíšek se dá celý vyprat v automatické pračce, nebo sundáte jenom potah (zapínání na zip) a vyperete jej samostatně.
Vše co vyrábíme, děláme s láskou a péčí. Doufáme, že se Vám náš pelíšek bude líbit a přejeme příjemné chvíle odpočinku a relaxace.

Pelíšek pro miminka "Matýsek" zakoupíte v našem e-shopu