It bridges the gap between the previous Sea-Dweller 1665 and the subsequent replica rolex Sea-Dweller 16600, with design details from both generations. It is worth noting that some of the once glossy dials are turning matte over time. Unsurprisingly, this has now attracted the interest of vintage Rolex collectors around the world.
  • Minisérie zajímavých typů a nápadů. Jak zabavit dítě „ležmo“ - I. část

Minisérie zajímavých typů a nápadů. Jak zabavit dítě „ležmo“ - I. část

Minisérie zajímavých typů a nápadů. Jak zabavit dítě „ležmo“ -  I. část

Možná Vám není úplně dobře, jste nemocní, poranili jste si nohu, máte lékařem nařízený klid nebo jste jen „mrtví“ únavou. Ať už je to jak chce, Vaše děti Vás nešetří a vyžadují zábavu. Podívejte se na naše tipy, jak zařídit, aby se děti nenudily, a Vy si mohli odpočinout. (Upozornění – různé hry jsou vhodné pro různé věkové kategorie).


DOPIS

  • Nechejte dítě psát dopis, třeba babičce – může to být na papír, včetně namalovaného obrázku, ale jistě ocení i možnost psát na počítači či tabletu. Nastavte větší font a nechte dítě trošku experimentovat.

ZADEK

  • „Co to mám na zadku?“ Ležíte na gauči či posteli na břiše, hlavu zabořenou tak, že nevidíte okolí. Dítě Vám umístí na zadek nějaký předmět a Vy hádáte, co to je. Můžete si z toho udělat trochu i legraci – „Mám na zadku… pekáč s husou/ledničku/šicí stroj?“  I když Vašemu dítěti bude možná k pobavení stačit, že neustále mluvíte o svém zadku.

APORT

  • Ideální, pokud Vaše dítě miluje zvířátka a pohyb. Může se stát třeba pejskem (nebo cvičeným lachtanem či slonem) a aportovat Vám hračky. Větší děti mohou zkusit vymyslet nějaké krátké představení (jako v cirkuse, zoo, soutěži „tanec se psem“, atp.). Buďte jim vděčným publikem.

Zajímavé typy a nápady na hry s dětmi budou následovat v dalších článcích.